WIJ ZOEKEN MEDEWERKERS!

Steppegras wat is dat?

Steppegras is van oorsprong een Belgische creatie. Hele dunne frietjes, krokant en goudgeel gebakken. Je krijgt het als een berg op je bord, en onder die berg wacht je nog een lekker stukje vlees zoals biefstuk, varkenshaas of schnitzel.

Kom jij werken?

Wij werken met een paar vaste krachten en veel jonge, flexibele parttimers. Het maakt niet uit in welke vorm je bij ons werkt, je bent altijd volledig onderdeel van het team, en dat is supergezellig! Geen dag is bij Restaurant de Zuiderklip hetzelfde en je gaat er iedere keer met zijn allen, samen tegenaan.

Jij wilt hier toch ook werken? Dat dacht ik al! Stuur ons snel een berichtje op Facebook of stuur een mail naar: info@zuiderklip-drimmelen.nl

Tot snel bij Restaurant de Zuiderklip!

Wie zoeken wij nog?

Bedrijfleid(st)er

Klik hier voor de uitgebreide vacature

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn de Zuiderklip, het gezelligste steppegras restaurant van Brabant! Een middelgroot restaurant gelegen in de prachtige jachthaven van Drimmelen. Wij hebben maar liefst plaats voor 220 gasten, die dol zijn op steppegras, want dat is onze specialiteit! Al 10 jaar zetten wij ons dagelijks in om de verwachtingen van onze geliefde gasten te overtreffen en daar hebben wij jou bij nodig! Wij zoeken een parttime horecatijger in hart en nieren.

WAT ZOEKEN WIJ?

Jou! Want jij bent iemand die onze gasten de aandacht geeft die ze verdienen. Jij draagt zorg voor werkzaamheden zoals: het ontvangen en bedienen van gasten, reserveringen aannemen en een economische tafelbezetting maken met ons reserveringsysteem. Je werkt zelfstandig en weet andere medewerkers te motiveren. Je zorgt met jouw gezellige collega’s dat het restaurant iedere dag weer tiptop in orde is voor de gasten. In de zomervakantie zijn wij echt diehards en werken we door! Dit omdat het de drukste 6 weken van het jaar zijn. Daarom hebben we jou extra hard nodig in die periode.

Meer informatie

Horeca Toppers

Klik hier voor de uitgebreide vacature

Restaurant de Zuiderklip is een middelgroot restaurant gelegen in de prachtige jachthaven van Drimmelen. Onze specialiteit is Steppegras. Je werkt bij ons voornamelijk in de weekenden vanaf 16.30 uur. Je hebt dus gewoon de hele dag nog voor sport, school of andere activiteiten. De werkzaamheden zijn heel divers. Zo loop je in de bediening en dan help je weer mee in de keuken of sta je achter de bar drankjes in te schenken. Wij werken met een paar vaste krachten en veel jonge, flexibele parttimers. Het maakt niet uit in welke vorm je bij ons werkt, je bent altijd volledig onderdeel van het team en dat is supergezellig. Geen dag is hetzelfde bij Restaurant de Zuiderklip, en je gaat er iedere dag met zijn allen, samen tegenaan!

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Of heb je eerst nog wat vragen? Stuur ons gewoon een berichtje op Facebook. Of stuur een mail naar: info@zuiderklip-drimmelen.nl

Tot snel bij Restaurant de Zuiderklip!