JOUW FEESTJE VIEREN

KINDERFEESTJE VIEREN? 

Vier je kinderfeestje bij de Zuiderklip

Sluit je verjaardagfeestje met al je vriendjes en vriendinnetjes op een bijzondere wijze af met Steppegras.

Onze medewerkster Sanne zal het etentje begeleiden. Zij is gediplomeerd pedagogisch medewerkster.

Wat kun je allemaal doen? 

Rondom ons restaurant zijn diverse dingen te doen zoals midgetgolf of een vaartochtje, zie hiervoor onze pagina: Dagje uit in de Biesbosch. Je kunt natuurlijk ook alleen voor het eten komen en zelf een extra activiteit verzinnen.

Wat maakt een feest etentje bij Zuiderklip zo leuk? 

Allereerst natuurlijk het lekkere Steppegras!

Alle kinderen krijgen een Steppegras oorkonde met hun eigen naam dat verklaart dat ze alles opgegeten hebben (ook als het niet helemaal gelukt is). De jarige krijgt een vuurwerkfontein bij het ijsje en alle kinderen mogen een cadeautje uitzoeken uit de mand. Zo heeft iedereen een leuk aandenken aan het feestje.

Zuiderklip midgetgolffeestje  

Midgetgolfen en steppengras eten

Wat is er nou leuker dan midgetgolfen voor je verjaardag? Midgetgolfen én steppengras eten natuurlijk! Bij de Zuiderklip kan het, in samenwerking met midgetgolf ‘t Drimmeltje, namelijk allebei. Hoe ziet zo’n Zuiderklip Midgetgolffeestje eruit?

Midgetgolfen 

Eerst ontvangen we je op de midgetgolfbaan. Hier krijg je ranja en een zakje chips terwijl wij de spelregels voor je uitleggen. Vervolgens ga je een uurtje midgetgolfen met zijn allen. We eindigen met een prijsuitreiking waar je een echte medaille verdient!

Lekker eten

Hierna gaan we met zijn alle naar het restaurant. Hier mogen alle kinderen een cadeautje uitzoeken uit de mand, zo heeft iedereen een leuk aandenken aan het feestje.

Tijd om aan tafel te gaan. Je gaat met zijn allen heerlijk steppegras eten.

Een bijzondere afsluiting: 

Achteraf krijgen de kinderen een oorkonde met hun eigen naam dat verklaart dat ze alles opgegeten hebben (ook als het niet helemaal gelukt is).

Het midgetgolffeestje duurt zo’n 2.5 tot 3 uur en kost €11.50 per kind.

KOM JE VANAVOND BIJ ONS ETEN?