KOM STEPPEGRAS ETEN

BIJ DE JACHTHAVEN IN DRIMMELEN

Wij bestaan al 10 jaar!

DE ZUIDERKLIP, HET GEZELLIGSTE STEPPEGRASRESTAURANT VAN BRABANT

Bij de Zuiderklip eten is al een beleving op zich. Dit komt door onze unieke locatie midden in Nationaal Park De Biesbosch en ons fijne terras dat aan de oever van de Amer ligt. Wil je gezellig uit eten, met familie of vrienden, in een ontspannen omgeving, reserveer dan een tafeltje bij de Zuiderklip. 

OVER DE ZUIDERKLIP

In april 2011 opende de Zuiderklip voor het eerst haar deuren, de Biesbosch was een gastheer rijker. Eigenaren Ton en Carola Pelders verruilden hun locatie in Elshout voor het adembenemende plekje in de Biesbosch van Drimmelen.

Naast een fijn terras bieden Ton en Carola een voor Drimmelen en omgeving compleet nieuw concept, namelijk ‘Steppegras’. Steppegras is het best te omschrijven als een enorme berg superdunne frietjes. Onder deze berg frietjes ligt een heerlijk stukje vlees zoals biefstuk, varkenshaas of een schnitzel. 

MOGELIJKHEDEN

KINDERFEESTJES

Op zoek naar een bijzondere manier om je kinderfeestje af te sluiten? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes Steppegras eten bij de Zuiderklip. Inclusief ijsje en grabbelen! 

DAGJE BIESBOSCH

Steppegras eten bij de Zuiderklip is natuurlijk al een attractie op zich, maar met het Nationaal Park De Biesbosch voor de deur kun je er een hele dag uit van maken. 

VOLG ONS OP INSTAGRAM!

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded

KOM JE VANAVOND BIJ ONS ETEN?