BEN JIJ MET EEN GROEP?

INFORMATIE VOOR GROEPEN 

Ons restaurant is erg geschikt om met groepen te komen eten, de keuken is snel en kan groepen tot 50 personen in een keer uitserveren zodat jullie allemaal tegelijkertijd kunnen eten. Je kunt van de hele menukaart kiezen, er is geen verplicht (groeps)menu. 

Budget menu

Wanneer je een budget wilt aanhouden of de keuze beperkt wil houden hebben wij een aparte menukaart met alleen de lager geprijsde gerechten.

Voor de drankjes zijn er ook verschillende mogelijkheden:

Je kunt bij ons kiezen voor de volledige drankenkaart, of voor een beperkte drankenkaart met alleen:
Frisdrank, tapbier, huiswijn, koffie en thee.

Goede tip!

Plan het groepsetentje in het weekend niet tussen 17.30 en 18.00. Op deze tijd is het vaak heel druk in ons restaurant en kunnen onze medewerkers je niet optimaal van dienst zijn. De beste tijden zijn 16.30 to 17.00 of vanaf 18.30.

 Factuur?

Wij hanteren één rekening per tafel. Wil je toch per persoon afrekenen, dan verzoeken wij je vriendelijk om dat onderling te regelen.

Wil je een btw-factuur ontvangen van het etentje? Dat is mogelijk, geef je e-mailadres aan ons door dan sturen wij deze na. Je dient bij ons altijd ter plaatse af te rekenen, dit kan contant of met pin.

Zoals je ziet is er veel mogelijk tijdens een etentje bij de Zuiderklip. Wil je er nog een activiteit bijplannen? Kijk dan hier: Dagje uit in de Biesbosch 

KOM JE VANAVOND BIJ ONS ETEN?