BEN JIJ MET EEN GROEP?

INFORMATIE VOOR GROEPEN 

Ons restaurant is erg geschikt om met groepen te komen eten, de keuken is snel en kan groepen tot 50 personen in een keer uitserveren zodat jullie allemaal tegelijkertijd kunnen eten. Je kunt uit maar liefst 17 heerlijke gerchten kiezen, er is geen verplicht (groeps)menu. 

Seizoensactie

Van woensdag 11 september tot 5 april kun je bij de Zuiderklip gebruik maken van de seizoensactie. Van woensdag tot en met zondag kun je een hoofd- en nagerecht komen eten voor maar €16,75 per persoon. Je kunt hierbij kiezen uit diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Bestellen de kinderen een heerlijk kindermenu? Dan krijgen ze daar een gratis kinderhoorntje bij.

Bekijk de menukaart

Voor de drankjes zijn er ook verschillende mogelijkheden:

Je kunt bij ons kiezen voor de volledige drankenkaart, of voor een beperkte drankenkaart met alleen:
Frisdrank, tapbier, huiswijn, koffie en thee.

Goede tip!

Plan het groepsetentje in het weekend niet tussen 17.30 en 18.00. Op deze tijd is het vaak heel druk in ons restaurant en kunnen onze medewerkers je niet optimaal van dienst zijn. De beste tijden zijn 16.30 tot 17.00 of vanaf 18.30.

 Factuur?

Wij hanteren één rekening per tafel. Wil je toch per persoon afrekenen, dan verzoeken wij je vriendelijk om dat onderling te regelen.

Wil je een btw-factuur ontvangen van het etentje? Dat is mogelijk, geef je e-mailadres aan ons door dan sturen wij deze na. Je dient bij ons altijd ter plaatse af te rekenen, dit kan contant of met pin.

Zoals je ziet is er veel mogelijk tijdens een etentje bij de Zuiderklip. Wil je er nog een activiteit bijplannen? Kijk dan hier: Dagje uit in de Biesbosch 

KOM JE VANAVOND BIJ ONS ETEN?