Het gezelligste Steppegras-restaurant van Brabant!

Op een unieke locatie, midden in Nationaal park 'De Biesbosch', met een fijn terras aan 

de oever van de Amer ligt, De Zuiderklip. 
Het gezelligste Steppegras-restaurant van Brabant

 

In april 2011 opende de Zuiderklip voor het eerst haar deuren en de Biesbosch was een nieuwe gastheer rijker. Eigenaren Ton en Carola Pelders verruilden hun locatie in Elshout voor het adembenemende plekje in de Biesbosch van Drimmelen.

Naast een fijn terras bieden Ton en Carola een voor Drimmelen en omgeving compleet nieuw concept, namelijk ‘Steppegras’. Steppegras is het best te omschrijven als een enorme berg superdunne frietjes. Onder deze berg frietjes wacht u nog een lekker stukje vlees zoals bijvoorbeeld biefstuk, varkenshaas of schnitzel. Deze unieke manier van serveren maakt eten bij de Zuiderklip een gezellig en verassend uitje.

De Zuiderklip heeft haar naam te danken aan het gelijknamige gebied in het hart van de Biesbosch. De voormalige 5 polders; Moordplaat, Turfzakken, Lepelaar, de Plomp en Kwestieus vormen samen de Zuiderklip. Dit prachtige gebied is recent omgevormd tot robuust natuurgebied. De voornaamste doelen hiervan zijn: ruimte bieden aan de rivier bij hoog water en robuuste natuur creëren in de delta.

Reserveren? Bel 0162 - 68 51 82